2017.09.16.

Családi nap

Fantasztikus időben ünnepelte a hagyományosan szeptemberben megrendezésre kerülő Családi nap keretében a CLAAS Hungária Kft. jubileumi 20. évét munkatársaival, nyugdíjasaival és családjaikkal.

Az egész napos rendezvényen – több mint ezer fő részvétele mellett – az önfeledt szórakozásé volt a főszerep: mind a nagyon aprók, mind a gyerekek, de a felnőttek is megtalálhatták a számukra érdekes-izgalmas programokat a palettán! A legbátrabbak kipróbálhatták a driftelést vagy a lézerharcot. Lehetett pókerezni, szimulátorokban ülni vagy csak csendben logikai fejtörőkkel bíbelődni, kézműves foglalkozáson részt venni.

A sok-sok játék mellett természetesen ebben az évben is megtalálhatóak voltak a zenés rendezvények is. A gyerekeket bábszínház, zenés gyermekműsor várta, amíg a nagyszínpadon a helyi EastPole együttes lépett fel – akinek frontembere Csombordi Róbert, a cég Minőségbiztosítási vezetője –, majd őket követte kacagtató előadásával Beliczay Balázs humorista, illetve a jó hangulatot tovább fokozó Kis Grófó. Többek között fellépett Polyák Lilla művésznő, illetve az est fénypontjaként Nagy Feró és a Beatrice adott élő nagykoncertet.

A napról készült video itt található:

Családi nap

Családi nap, szombat 2017.09.16.