2017.11.21.

A CLAAS Hungária Kft. csatlakozott az NGM „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért“ programjához

A Nemzetgazdasági Minisztérium „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért“ programjának célja a munkavállalók garanciális jogainak, valamint a tisztességes vállalkozások elismerésének biztosítása, a foglalkoztatás biztonságának és jogszerűségének növelése, a munkakörülmények javítása és a jogszerű foglalkoztatás biztosítása.

A partnerségi programot az utóbbi években bekövetkezett, munkaerőpiacot és foglalkoztatáspolitikát ért gyökeres változások hívták életre. A kezdeményezés egyrészről hozzájárul a foglalkoztatás és a foglalkoztatási kultúra értékeinek megőrzéséhez és továbbfejlesztéséhez, másrészről lehetőséget nyújt arra, hogy partneri viszony alakuljon ki a két hatóság és a munkaerőpiac szereplői között.

A programhoz csatlakozott regisztrált partnerek termékeiken, kiadványaikon, rendezvényeiken, illetve szolgáltatásaik során használhatják az „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért – Partner” feliratot. A felirat használatának feltétele, hogy a program előírásainak a cég folyamatosan megfeleljen.

A Nemzetgazdasági Minisztérium az „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű program keretében szervezte meg Partnerségi Konferenciáját a Békés Megyei Kormányhivatal Nagytermében, 2017. november 21-én.

A konferencián dr. Simon Attila Munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár ünnepélyes keretek között adta át a 100. csatlakozó partner, a CLAAS Hungária Mezőgazdasági Gépgyártó Kft. nyilatkozatát a cég képviseletében jelen lévő Szoták-Nóvé Mária HR vezetőnek és Stalmájer Péter Létesítménygazdálkodási vezetőnek.